Transporter

I Jylland indsamles tøj og sko på 28 opsamlingssteder med lastbil og varevogn heriblandt genbrugsbutikker, forretninger, virksomheder, hospitaler og private.


Madvarer (ofte tæt på sidste salgsdato) indsamles ved virksomheder. Madvarerne bliver bedst muligt fordelt til de forskellige bespisningsprojekter vi støtter.

Læs artikel om juletransporter 


Vi indsamler også  hospitalsudstyr og andre hjælpemidler, der ofte imødekommer behovene hos de forskellige hospitaler, tandlæger og klinikker vi hjælper. 

Se billeder af lindsamling og læsning her


Vi indsamler også byggematerialer og inventar sponsoreret af firmaer til brug ved etablring og renovering af børnehjem, bepspisningssteder og skoler.

Læs artikel i Herning FolkebladOver 400 nødhjælpstansporter siden 1992


  • Alle midler går ubeskåret til hjælpeprojekter.
  • Alle medhjælpere i Sønder Bork Nødhjælp er frivillige.
  • Vi bygger på næstekærlighed

& hjælp til selvhjælp.Pakning og læsning

Al nødhjælpen samles i nødhjælphallen i Sdr. Vium og Haunstrup. Nødhjælpen sorteres, pakkes og læsses på lastbil. Hvert læs er nøje udvalgt i forhold til de behov vi får besked om fra hjælpeprojekterne. Alle transporter sendes med lastbil til Rumænien, Litauen, Estland og Belarus – over 200 tons og ca 11 transporter om året. Herudover hjælper vi flere organisationer med at fylde containere til  akutte områder, Tanzania og Zambia.